Cautare

596 de rezultate pentru "dana visanescu mese" (3.11 secunde)
Pe portiunea de teren ingradita de Mischie se afla un foisor, o parte din paraul ce trece prin zona, o terasa cu mese si scaune, precum si o cabina telefonica.
Liberalul a mai spus ca, desi seful statului "este reticent la dezbaterile publice", "este normal ca inainte de a adopta legile in Guvern sa existe mai multe mese rotunde pentru a afla punctul de vedere al societatii civile sau al unor experti intr-un domeniu sensibil".
O parte dintre ei a luat-o pe jos catre restaurantul La Colonade, acolo unde prefectul Danut Culetu le rezervase cateva mese, cu o ora inainte.
Clientul care a avut nesperata sansa de a se uita in gura celor mai puternici oameni din stat a ramas atat de socat de onoarea de a fi putut bea un sprit la cateva mese distanta de presedintele tarii incat a emis un adevarat delir in paginile ziarului amintit.
Cheltuielile cu intretinerea de 16.700 de lei Oficialul Camerei a precizat ca, in urma reuniunii, au ramas in dotarea institutiei si doua videoproiectoare, 60 de microfoane, dar si piese de mobilier, respectiv mese de birou si scaune.
Intr-o regie ce tradeaza ideatia defectiva, aratand ca un grup de nuntasi luati cu mese cu tot si adusi cu anasana pe scena conferintei, mai marii pesedisti au creat impresia unui ciopor de babe inscrise la un curs de judoka, ascultand neincrezatoare la sfaturile si indemnurile sensei-ului lor Geoana, care a performat un exercitiu demonstrativ kata aratandu-si premolarii la spectatori si presa.
"Peste 50% din restaurantele din Mangalia nu mai aveau sambata si duminica locuri la mese.
In aceste conditii, inainte de fi dezbatut in Parlament, el a fost supus vreme indelungata discutiilor in cadrul societatii civile din Romania", scrie Bogdan Olteanu, amintindu-i sefului statului ca "au fost organizate nenumarate mese rotunde si dezbateri care au reunit reprezentanti ai organizatiilor societatii civile, ai patronatelor, sindicatelor, mediului academic, dar si pe cei ai mediului politic".
Semnatarii, asezati de-a lungul unei mese, si-au transmis unul altuia cele opt exemplare ale documentului, astfel incat fiecare sa le poata semna.
Parcul va cuprinde doua fantani arteziene, doua spatii de joaca, pista pentru role si biciclete, loc cu mese de sah pentru pensionari si un teren de tenis de masa.
Vladimir Tismaneanu va prezenta Raportul Final al Comisiei Prezidentiale pentru analiza dictaturii comuniste din Romania, pe 10 si 11 iunie, la Paris, in cadrul unei dezbateri si al unei mese rotunde, organizate la Palatului Béhague si Centrul de Studii si Cercetari Internationale, Sciences Po.
Aceasta este cauza pentru care organizam aceste mese rotunde peste tot in Romania. Dorim sa aflam care este parerea bihorenilor cu privire la acest subiect.
Situatia nu suna deloc bine pentru Crivineanu, atata timp cat se stie ca Halep este cel care a finantat “la greu” campania electorala a fostului primar, precum si alte multe mese festive, adunari si manifestari ale PSD Murfatlar.
00, cand a facut doar scandal, rasturnand niste mese si "mangaind" cu cateva palme clientii, urland ca vor sa-i omoare familia.
Petrecerile au fost in toi la primariile mai sus amintite si asta deoarece au fost ornagizate mese festive cu aperitiv si sprituri de vin.
In timpul conferintei de presa sustinuta pe terasa mai sus amintita, soferul unui automobil a incercat sa treaca prin multime, mai exact, printre mese, fapt care a infuriat mai multe persoane.
Dezbaterile au forma a 6 mese rotunde, avand ca teme:
• Meseriasii de la Palatul Victoria s-au apucat de taiat picioarele la mese, de scurtat tribuna, de taiat picioarele la scaune.
La mese, fiecare si-a facut lobby pentru sustinere in diverse functii. Sursele citate sustin ca s-a discutat si despre o posibila debarcare a lui Viorel Hrebenciuc de la sefia grupului deputatilor, in sesiunea din februarie, fotoliul acestuia fiind dorit de deputatul Ioan Munteanu.
Poate pentru Basescu, sa nu poata sa mai candideze", a spus Iliescu, in cadrul unei mese rotunde pe marginea evenimentelor de la Targu Mures, din martie 1990.
google-analytics.com